De school

IKC Prinses Julianaschool is een school waar kinderen en hun ouders ertoe doen! 

Algemeen

We steken klassikaal onderwijs in een modern jasje om ieder kind verder te kunnen helpen waar nodig. In de praktijk betekent dit dat ieder kind in eerste instantie hetzelfde wordt aangeboden, maar indien mogelijk direct gedifferentieerd zal worden. Wij kijken naar het individu binnen de groep en ook samenwerken heeft een duidelijke plaats. Wij vinden het belangrijk om ieder kind individueel te zien, te stimuleren en te begeleiden binnen de mogelijkheden die wij kunnen vinden. Dit doen wij graag samen met ouders, u kent uw kind tenslotte het beste en uw hulp is voor ons als school daarom onmisbaar.

Locatie

Op IKC Prinses Julianaschool werken alle medewerkers nauw met elkaar samen. Ons IKC kenmerkt zich door de integratie van peuteropvang, basisschool en de BSO. Op IKC Prinses Julianaschool kunnen de kinderen spelen en leren van 07.30-18.30 uur. 

Identiteit

IKC Prinses Julianaschool is een christelijk integraal kindcentrum. De Bijbel is onze inspiratiebron voor de keuzes die we maken.

Wij beginnen en eindigen de dag met gebed en het zingen van christelijke liedjes. We werken vanuit de methode Trefwoord en vertellen de kinderen drie keer in de week een bijbelverhaal. Het vieren van het Kerstfeest en Pasen is voor ons een belangrijk onderdeel van het jaar. Wij verwachten van alle leerlingen dat zij hierbij aanwezig zullen zijn. Het is voor ons belangrijk om de kinderen voor te leven vanuit de christelijke traditie. Respect hebben voor elkaar en in liefde en zorg met elkaar samenleven is een centraal thema binnen onze school.

Groepsindeling

Groep 1/2a

Juf Sandra: maandag t/m vrijdag


Groep 1/2b

Meester Willem: maandag t/m donderdag

Juf Ilse: vrijdag


Groep 3a

Juf Daniëlle: maandag t/m vrijdag


Groep 3b

Juf Irene: maandag en dinsdag

Juf Petra: woensdag t/m vrijdag


Groep 4a

Juf Lisa: maandag t/m vrijdag

Groep 5a

Juf Wendy: maandag, dinsdag en vrijdag

Juf Marij: woensdag en donderdag


Groep 6a

Juf Paula: maandag t/m woensdag

Juf Bianca: donderdag en vrijdag


Groep 7a

Meester Pim: maandag t/m donderdag

Meester Jaap: vrijdag


Groep 8a

Meester Bert: maandag t/m vrijdag

Schooltijden

We werken met een continurooster, de tijden zijn als volgt:


Maandag

08.30-14.30 uur


Dinsdag

08.30-14.30 uur


Woensdag

08.30-12.30 uur


Donderdag

08.30-14.30 uur


Vrijdag

08.30-12.00 uur (groep 1-3)

08.30-14.30 uur (groep 4-8)